Hvordan virker det

Inngang
Vi bruker et lisensnummergjenkjenningssystem med 2 kameraer, 1 for å skanne bilen foran og 1 for å skanne baksiden. Denne videoen behandles av maskinlæring og bildegjenkjenningsprogramvare, under alle miljøforhold gir den 99,9% nøyaktighet.
Jobbe eller handle
Du kan handle på et kjøpesenter eller delta på kontoret ditt uten spenning. Nyt dagen i byen uten å bekymre deg for bilen din. Eller til og med du kan parkere bilen din i lange perioder du skal på en tur ut av landet.
Vi bruker et lisensnummergjenkjenningssystem med 2 kameraer, 1 for å skanne bilen foran og 1 for å skanne baksiden når du forlater parkeringsplassen. Denne videoen blir behandlet av maskinlæring og bildegjenkjenningsprogramvare, under alle miljøforhold gir den 99,9% nøyaktighet.
Betaling
Billettløs parkering. Mest sannsynlig så har du kjørt inn i et anlegg som registrerer bilen din ved innkjøring. For å registrere denne og fremtidige parkeringer så registrer deg i Easypark-appen og godkjenn automatisk trekk. Dersom du ikke har appen så vil du motta en faktura i posten i løpet av noen dager.
Ladning. Om du har ladet bilen så kommer strømkostnaden i tillegg til parkeringstiden.