Om Oss

Green Park er din leverandør av parkeringstjenester som tilpasser seg dine behov. Vi spesialiserer oss på å levere enkle løsninger som administrerer ditt behov på en smart og effektiv måte.

Vi har en ambisjon om å skape Norges mest miljøvennlige parkeringsselskap som skal bidra til reduserte alt som med dagens teknologi kan gjøres overflødig.

Vi drifter avgiftsparkering med teknologi som så fremt det er mulig gir billettløs registrering. Ved behov kan vi sette opp tradisjonelle løsninger med parkeringsautomat og fysiske kontroller.

Din Ieverandar av parkeringstjenester Hvis du ønsker kvalitet når du parkerer er det ProffPark du skal velge. Kvalitet er gjennomgående for alle ProffParks aktiviteter og mål, og er den overordnede faktoren for å tilfredsstille våre kunders behov for trygg og effektiv parkering. Kvalitet motiverer også ProffPark til å være en profesjonell og innovativ businesspartner for både offentlige og private klienter og institusjoner. Reguleringsløsninger Aktivt salg og utleie Lønnsomhetsanalyser Skreddersydde driftsleveranser

 

Oppdrag

Vi streber etter å tilby intelligent parkeringsløsning over hele verden, noe som gjør brukeropplevelsen mer praktisk. Vi endrer måten folk parkerer på og revolusjonerer bransjen, og tilbyr en helt digital opplevelse.

Syn

Vår visjon er å forenkle parkeringsopplevelsen gjennom konstant utvikling og innovasjon. Vi ønsker å bidra til en verden der digitalisering forenkler menneskers liv, og hvor de har mer tid til å fokusere på det det handler om.

Verdier

Ved å spare i gjennomsnitt 2,3 millioner billetter i året reduserer vi papirforbruket drastisk. Vi erstatter maskinvare og plastmaterialer som nøkkelkort og fysiske barrierer med digitale løsninger, noe som reduserer bruk av plast samt energiforbruk!